Evo kako da nacrtate SAVRŠENE OBRVE!

Autor: Republika

Lifestyle

21.02.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želite savršeno oblikovane obrve u nijansi koja se slaže uz boju vaše kose? U tom slučaju, dovoljni su vam olovka, senka i specijalna maskara za obrve, ali nemojte da nanosite sve odjednom, jer će obrve izgledati neprirodno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pratite uputstva i nećete pogrešiti

Ukoliko koristite olovku, dobro je naoštrite, kako biste izbegli debele i neprecizne crte na obrvama. Olovke s tvrdim vrhom su idealne za ivice obrva, a one s mekšim za popunjavanje praznina u sredini obrva i vizuelni efekat gustih dlačica.

RepublikaFoto: pixabay.com

Senku za oči u nijansi koja se slaže uz boju vaše kose, lagano nanesite aplikatorom ili četkicom na obrve i nežno utrljajte prstom.

Maskara za obrve sa gel formulom sa pigmentima, na bazi puževe sluzi, može da ukroti dlačice koje štrče ali i da neguje vaše obrve. Premažite ih laganim potezima nagore prateći konturu obrva, a za "fatalniji" izgled možete da probate tamniju nijansu. Ako imate guste obrve, svaki dan ih očešljajte četkicom koja se nalazi na olovci za obrve ili krejonu.

U videu možete pogledati kako da nacrtate savršene obrve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading