Konturišite lice, povećajte usne... 5 TRIKOVA DA SE OKREĆU ZA VAMA!

Autor:

Lifestyle

19.12.2017

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko godina "beauty" video tutorijali uživaju veliku popularnost kod žena...

RepublikaFoto: pixabay.com
Zasijajte prirodnim sjajem

Iako na internetu možete pronaći svašta, u svetu "beauty" vlogera postoje i oni koji su zaista majstori u šminkanju i njihovi videi vam mogu biti od pomoći. Tu su naravno i profesionalni šminkeri poput Lize Eldridž ili Simone Antonović, koje imaju svoje "YouTube" kanale i na njima objavljuju korisne savete koje sa lakoćom možete pratiti. U nastavku pogledajte 5 "beauty" tutorijala iz kojih ćete naučiti  ono najvažnije kada je u pitanju šminka:

1. Klasičan smokey eye look

"Smokey eyes" jedan je od najpopularnijih klasičnih izgleda koji često učini da izgledamo kaoumorni panda. U svom video tutorijalu Liza Eldridž, u manje od 10 minuta na veoma jednostavan način demonstrira kako sa minimalnom količinom proizvoda možete postići željeni utisak za sve prilike koji može baš svako da ponovi.

2. Različite tehnike nanošenja rumenila

Rumenilo je proizvod koji nam omogućuje da izgledamo sveže i zdravo, ali njegovo nanošenje ipak nije tako jednostavno. U velikom broju slučajeva kod mnogih žena niste sigurni da li gledate u rumenilo ili problematično stanje kože. Vejn Gos u svom video tutorijaludemonstrira čak 5 različitih načina nanošenja rumenila, između kojih možete da se odlučite za onaj koji vam se najviše sviđa ili odgovara vašem licu.

3. "No makeup" look

Alana Dejvison na simpatičan način prikazuje kako bi zaista "no makeup" izgled trebalo da izgleda. Bez suvišnih slojeva proizvoda, jednostavan i brz način apliciranja s minimalnim korišćenjem četkica.

4. Povećane crvene usne

Liza Eldridž pokazuje kako iscrtati i povećati usne koje pritom ne izgledaju kao propali pokušaj rekreiranja Kajli Džener trenda kada su usne u pitanju. Primenite li neke od njenih jednostavnih trikova vrlo ćete lako postići utisak punijih usana. Da biste i dalje izgledali prirodno, bitno je da ne preterujete sa precrtavanjem.

5. Highlighting & contouring

I za kraj, vratimo se osnovama stvaranja volumena na licu igrom svetla i senke poznatije pod nazivom konturisanje. Simona Antonović u svom video tutorijalu otkriva kako pravilno osenčiti lice, a da ne izgledate neuredno ili prenašminkano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading