KUĆNA NEGA: 3 maske za lice od aspirina

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

23.10.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako želi da ima lepo lice, a sad je to jednostavnije nego ikad. Pre nanošenja kreme, samo lice kao podloga treba biti čisto, a da biste to postigli evo 3 recepta za maske i pilinge.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vaših 5 minuta

Ako imate više od 30 godina, piling je poželjno raditi dva puta nedeljno, dok je mlađima dovoljno i jednom. Tako će koža biti osvežena i slobodna od mrtvih ćelija i nečistoća. 

Maska za usporavanje starenja kože

Sastojci

  • 3 aspirina
  • 3 kašike soka od limuna

Priprema i upotreba: 

Rastopite 3 aspirina u limunovom soku i mešajte dok ne dobijete pastu. Operite lice i ravnomerno nanesite pastu. Ostavite masku da deluje oko 10 minuta. Nakon 10 minuta, isperite masku s puno vode, piše Bright Side.

 

Revitalizirajuća maska za lice

Sastojci: 

  • 5 aspirina
  • kašika jogurta
  • 1/2 kašike meda

Priprema i upotreba: 

Temeljno izmrvite aspirine i dobro ih promešajte s jogurtom i medom. Kako bi maska imala što bolji učinak, prvo namočite čistu krpicu u toplu vodu i stavite je na lice kako bi otvorila pore. Pošto ste osušili lice, stavite masku na licu i ostavite je na koži oko 30 minuta. Na kraju, skinite masku s mlakom vodom.

Piling maska

Sastojci: 

  • 3 aspirina
  • 3 kašike mlake vode

Priprema i upotreba: 

Rastopite aspirine u vodi i mešajte dok ne dobijete pastu. Pastu stavite na čisto lice i ostavite da deluje 10 minuta. Isperite masku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading