(VIDEO) Samo dve nedelje za ravan i uzak struk: 100 miliona gledalaca već je zadovoljno rezultatima

Autor:

Lifestyle

26.05.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji imaju problema sa viškom kilograma žele da što pre dođu do vidiljivih rezultata kada rade na svom izgledu. Međutim, mnogi upozoravaju da je potrebno vreme i puno zalaganja kako bi se došlo do idealnog izgleda. Sa ovim stavom se ne slaže i uticajna blogerka Kloi Ting koja je trenutno vrlo popularna na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ona trenutno dominira na svim društvenim mrežama, jer je tokom karantina na svom Jutjub kanalu podelila dvonedeljni plan vežbi, koji je pritom dostupan besplatno.

Poznata po svojoj impresivno vitkoj figuri, 34-godišnjakinja iz Australije je tokom trajanja izolacije svakodnevno vežbala sa svojih 7,9 miliona pratioca. Set vežbi za stomak pomaže da smanjite kilažu, pa čak i da dobijete vitak struk.

Šira javnost se nedugo potom okrenunla ovom dvonedeljnom izazovu, a mnogi od njih su objavili svoje rezultate "pre i posle". Za vežbe nisu potrebni nikakvi dodatni rekviziti. Jednostavno postavite podlogu, pustite video, pratite instrukcije i trening može da počne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading