Svako je ima u ormanu! Evo kako da izgledate mršavije u svojoj odeći

Autor:

Lifestyle

14.05.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da biste u isto vreme izgledale i vitko i moderno predstavljamo vam jednostavne trikove koji će vam pomoći da se osećate fenomenalno u sopstvenoj koži i garderobi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Crna garderoba, vitka linija

Kombinacija “sva u crnom” je idealno rešenje za sve one sa viškom kilograma. Definitivno nas ništa ne čini mršavijim od tamne odeće.

Vertikalne pruge

Horizontalne pruge zaboravite ako hoćete da prikrijete kilograme.  Vertikalne pruge su idealne za “mršavljenje”.

 

Kaiš

Bilo da nosite kaput, haljinu, kardigan, blejzer, predlažemo da nabavite kaiš i to ne samo jedan, ako želite da sakrijete višak na stomaku i struku.

Štikle

RepublikaFoto: pixabay.com

Nema boljeg načina da izdužite i vizuelno stanjite noge.  Cipele u „nude“ boji  pun su pogodak, dodaće vašim nogama nekoliko centimetara više. Izbegavajte one sa kaišićima, a ako imate malo jače listove nikako ne obuvajte cipele sa tankom štiklom.

Odeća po meri

Kada kupujete stvari gledajte da vam budu taman – ni manje, ni veće. Ako vam odeća ne odgovara, ona će istaknuti vaše nedostatke, zato ako vam je cilj da izgledate vitko u garderobi možete da kombinujete kratak šorc ili mini suknju sa opuštenom majicom na bratele ili široke pantalone i usku košulju…

Važan je material

Da biste vizuelno bili mršaviji gledajte da izbegavate grube materijale, već birajte one glatke, lagane i fleksibilne. Grubi materijali i oni koji su previše zategnuti ne bi trebalo da se nađu u vašem garderoberu.

Šorts sa podignutim strukom

RepublikaFoto: Photo by Baylee Gramling on Unsplash

Ukoliko izaberete model koji vam je taman, uz telo i koji pada niz bokove kako treba, dobićete željeni slim efekat.

Visok struk

Prednosti visoko strukiranih suknji ili pantalona su to što daju vizuelni efekat dužih nogu i ističu struk. Zato predlažemo duboke farmerke ili suknju sa kratkim topom ili košuljom koju ćete uvući njih.

Rajsfešlus po sredini

Haljina koja po sredini ima rajsfešlus čineći da izgledate mršavije, jer će vaš stajling privući pažnju samo ka centralnom delu haljine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading