NOĆNA NEGA: Proizvodi koji pomažu da zaspite

Autor: elle.hr

Lifestyle

01.10.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vas muči nesanica i imate problema sa spavanjem, primenite nekoliko saveta koji će vam pomoći da jednostavnije utonete u san.

 

San je odavno postao luksuz, a nesanica problem modernog sveta koji muči milione ljudi. Žene češće pate od nesanice od muškaraca, a najčešće ju uzrokuju pojačani stres, depresija, noćni rad, ali i sedilački način života. Osim što stvara nervozu, poremećaj u spavanju može uzrokovati razne zdravstvene probleme poput visokog krvnog pritiska, gojaznosti i problema s imunim sistemom.

Ako imate problema sa spavanjem, evo nekoliko bjuti proizvoda koji će vam pomoći da lakše utonete u san.

Mlečna kupka

Kažu da je jedna od Kleopatrinih glavnih tajni lepote bila da se okupa u mleku. Svi znamo da su kupke opuštajuće i da su savršene za našu rutinu pre spavanja. Za pravu mlečnu kupku dostojnu Kleopatre, ne morate u kadu sipati desetinu litara mleka. Jednostavno vodi dodajte kremasti gel s kokosovim mlekom i uskočite!

 

Višenamenski balzam

Kombinacija eteričnih ulja u balzamu za spavanje pomaže da se smire misli i omogućuje da san dođe prirodno, a hidratantna ulja i umirujuće bilje u ovim balzamima neguju i štite osetljivu kožu.

Svilena jastučnica

Spavanje na pamučnoj jastučnici nepovoljno utiče na kožu lica. Koža ne može da "klizi" kao po svili i satenu zbog čega se koža gužva, puca i pojavljuju se prve bore. Takođe, pamuk upija prirodna ulja s lica što dodatno isušuje kožu.

Maska za spavanje

Maska za spavanje nam je često potrebna u svakodnevnom životu, a osim što izgledaju jako zabavno i potpuno blokiraju pristup svetla očima, odlične su za zaštitu osetljive kože. Maska pokriva najosetljivije delove kože ispod očiju i smanjuje trenje na jastuku koje se odvija tokom noći.

Noćna maska za lice

Noćne maske su hidratantne kreme visoke koncentracije aktivnih sastojaka koje neguju i hidratizuju kožu, dok u isto vreme stvaraju nevidljivu barijeru na koži kako bi maska imala potpuno delovanje preko noći. Ove noćne maske mogle bi biti pravi spas i pomoći vam u revitalizaciji i nezi kože čak i dok spavate.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading