(FOTO) Ovo su četiri frizure koje će biti apsolutni hit tokom 2020. godine!

Autor: divamagazin.rs

Lifestyle

04.01.2020

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak nove godine dolazi s neodoljivim nagonom da okrenemo novi list, i napravimo određene promene. Vodeći svetski stručnjaci za oblikovanje kose su na temelju aktualnih trendova kreirali listu od četiri frizure za koje važi da će postati najpoželjnije frizure u 2020. godini.

RepublikaFoto: Photo by Valerie Elash on Unsplash
Foto: Ilustracija

1.Kratki bob

Ah taj bob! Možemo reći da je bob uvek u igri kada su frizure u pitanju, a u 2020. godine posebno će biti tražen kratki bob klasičnog stila.

2. Nevidljivi slojevi

Nevidljivi slojevi su idealna frizura za sve one koje su poželele promenu ali nisu spremne na drastične krojeve. Ova frizura postiže se tehnikom postepenog šišanja, a prema mnogim stručnjacima za njegu kose upravo je ona savršen način za jednostavno osveženje i postizanje novog izgleda bez previše uloženog truda. Ova tehnika šišanja bolje se odražava na kosi srednje duljine, a daje dodatni volumen.

 

3. Stepenasta

Slavna stepenasta frizura dobila je moderno izdanje! Reč je o slojevito ošišanoj frizuri s naglašenim kratkim ili dugim šiškama u prvom planu. Dok je bob strogo šišanje koje pada između brade i ramena, moderna stepenasta je prigodna za sve dužine kose.

4. Duga ravna kosa

Tana nana naa, 2020. godina nije rezervisana samo za poludugu frizuru. Na velika vrata vraća se duga, ravna i negovana kosa koju možeš razigrati laganim pramenovima izvedenim u svetlijim nijansama od trenutne boje tvoje kose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading