Najefikasniji preparat protiv celulita možete sami da napravite: Potrebna su vam SAMO 4 SASTOJKA

Autor:

Lifestyle

06.12.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživanja pokazuju da 90 odsto žena ima problema sa celulitom. Na ovu neprijatnu pojavu na koži utiče kako genetika, tako i način života i nepravilna ishrana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Celulit je masnoća koja se formira ispod kože, a čak i neki od fitnes instruktora kao što je Ana Viktorija se bore sa njim.

Slučaj Ane Viktorije dokazuje čak i ako vam je ishrana savršena možete imati problema sa celulitom. Zato je neophodno koristiti i preparate kako bi rezultati bili što bolji i trajniji u borbi sa ovim problemom. 

Umesto skupih industrijskih preparata najbolje je protiv celulita koristiti sredstva koje je priroda podarila, a esencijalna ulja su se pokazala kao vrlo efikasno sredstvo.

Recept Houp Gilerman koja se već godinama bavi nutricionizmom, ali i dermatologijom sa velikim uspehom odlobađa telo od celulita, a radi se i mešavini ulja koju možete sami da napravite.

Za spravljanje ovog miksa esencijalnih ulja potrebno vam je:

– 2 kašike ulja grejpfruta

– 1/4 kašike kedrovog ulja

– 1/4 kafene kašike eteričnog ulja geranijuma

– 5 kapi ulja semenki paprike

Sipajte sva ulja u staklenu bočicu i izmešajte ih dok se ne sjedine i vaš serum je spreman za korišćenje.

Kako se koristi:

Pre nego što se istuširate, uradite piling nekim grubljim peškirom. Odmah nakon tuširanja, umasirajte serum koji ste napravili u kožu, kružnim pokretima od stopala ka gornjem delu tela. Nakon mesec dana ćete primetiti prve rezultate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading