(FOTO) JOŠ JEDNOM POKAZALA DA JE LEPA I SMELA: Dženifer Aniston zablistala u haljini koju žene njenih godina izbegavaju da nose

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

31.10.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dženifer Aniston ovih dana promoviše svoju novu seriju "Good Morning America", u kojoj je producent zajedno sa Riz Viterspun i u kojoj obe glume.

RepublikaFoto: facebook.com/@JennJoannaAniston
Dženifer Aniston

Ove nedelje njih dve su nas oduševile usklađenim i elegantnim izdanjima, a Dženifer je sad uslikana u komadu koji žene njenih godina obično izbegavaju da nose.

Reč je o mini haljini bele boje, tipičnom letnjem i poprilično izazovnom komadu koji naglašava nedostatke. Ali, 50-godišnja glumica s tim nema problema jer svojim izgledom prkosi godinama.

 

 

Dženifer je odabrala haljinu s plisiranim donjim delom koja je u struku pripijena i sjajno je naglasila njenu besprekornu figuru koju duguje redovnim treninzima, ali i strogom režimu ishrane, piše index.hr. Stajling je upotpunila crnim sandalama s visokom potpeticom i prepoznatljivom crvenom plutom dizajnera "Christiana Louboutin"-a, ali i naočarima s ružičastim staklima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading