Ovo je najčešća greška prilikom šminkanja koju prave smeđokose žene

Autor: Srbija danas, Republika

Lifestyle

26.10.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina smeđookih žena pravi istu grešku i koristi tople smeđe senke jer smatraju da će se stopiti sa bojom njihovih očiju i da će izgledati prirodno. Nažalost, efekat do kog ova greška dovodi je - umoran i neispavan izgled.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ono što bi, ako imate smeđe oči, trebalo obavezno da se nađe u vašem neseseru sa šminkom jeste paleta senki hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderastoružičaste i ljubičaste.

Ove boje će vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati sveže i odmorno.

Ako posedujete paletu sa toplim smeđim nijansama i niste spremne da je se rešite, možete da stavite smeđe senke samo na spoljašnji ugao oka, a ostatak kapka ispunite svetlucavom bojom šampanjca, koja će otvoriti vaš pogled i dati vašim očima poseban sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I need to take my selfies in front of a better backdrop cuz this ain’t it ?

A post shared by D E S I • P E R K I N S (@desiperkins) on Oct 9, 2019 at 9:32pm PDT

Poznata šminkerka Dženifer Troter upozorila je kako bi devojke trebalo da pripaze i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nežne ružičaste nijanse koje će vašem licu "pokloniti" nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspele da odspavate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading