(VIDEO) Za samo 10 minuta dnevno dovedite vaš struk do savršenstva

Autor:

Lifestyle

26.09.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Struk je deo tela na koji žene najviše obraćaju pažnju. Za savršeno oblikovan struk potreban je ogroman trud, naporno vežbanje i prilagođana ishrana. Ali, pred svih napora potrebno je obratiti pažnju i na genetiku te mala odstupanja od programa ishrane i vežbanja mogu upropastiti svo ostalo zalaganje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da bi vaš trud urodio plodom, potrebno je da iz ishrane izbacite nezdravu, masnu hranu i slatkiše. Ovo predstavlja odricanje, koje nam ne pada lako, ali je zaista bitno da se pridržavate ovih pravila, jer je reč o namirnicama, koje se lepe baš u predelu struka, u vidu masnih naslaga.

Područje stomaka, aktivira se tokom gotovo svake vežbe, ali ako želite da izvajate svoj struk, moraćete da u svoj trening uvrstite i vežbe koje su posebno specifikovane, samo za predeo struka. Ove vežbe su uglavnom statične pa zahtevaju veći broj ponavljanja.

Da biste uspešno oblikovali svoj struk, za vas smo izdvojili video, sa vežbama za predeo struka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading