Uz ovaj recept od samo 2 sastojka vaše obrve će izgledati savršeno

Autor:

Lifestyle

10.09.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe obrve su jedna od najvažnijih stvari na licu jedne dame. Od njihove gutine, oblika i gustine zavisi kako će celokupno lice ostaviti na posmatrača.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ono što je problem sa obrvama jeste to što nisu uvek lake za održavanje. Pored kozmetičkih sredstava neophodno je voditi računa i o ishrani kako bi one uvek bile savršene.

Da bi se pokrenula folikula dlake ispratite ovaj recept i rezultati će biti primetni na vašem licu. Recept je vrlo jednostavan i potrebna su vam samo dva sastojka, maslinovo ulje i kriška limuna.

Priprema

Krišku limuna stavite u šolju, i dodajte 4 supene kašike maslinovog ulja. Poklopite tacnicom, i ostavite da odstoji 5 dana. Nakon toga, svako veče prelazite tom istom kriškom svoje obrve.

Najbolje je ostaviti da deluje preko noći. Postupk treba sprovoditi u toku 3-4 nedelje. Prve rezultate ćete primetiti nakon prve nedelje tretmana. Ako imate malo strpljenja, i pri tome nemate nameru trošiti novac na kozmetičke proizvode za negovanje obrva, koji ne daju željeni rezultat, za njihov rast koristite ricinusovo ulje, koje je jako efikasno sredstvo i bogato je polinezasićenim masnim kiselinama koje hrane dlaku iznutra, i stimulišu njen rast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading