Obožavaćete kraljevski karmin! Megan Markl ga nosi uz sve kombinacije

Autor:

Lifestyle

31.08.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što Megan Markl ponese, bilo da je reč o garderobi, aksesoarima, ili vrsti kozmetičkih preparata koje koristi, istog momenta postaje trend u svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl nosi karmini u takozvanoj boji mesa

Gotovo na svakom polju vojvotkinja od Saseksa polako ali sigurno potiskuje dosadašnju miljenicu britanske nacije i modnu ikonu među članicama kraljevskih porodica - Kejt Midlton.

Dok supruga princa Vilijama više naginje ka klasičnoj eleganciji, Meganini stilski odabiri su savremeni i šik. Isto tako i način šminkanja dve vojvotkinje se razlikuje. Kejt preferira nešto dramatičniju šminku na očima, dok supruga princa Harija insistira na prirodnom izgledu.

Njena šminka je gotovo nevidljiva, osim maskare i dobre podloge deluje da uopšte ne nosi "make up". Možda najizraženiji detalj na njenom licu predstavljaju usne koje uvek oboji istom nijansom ruža.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uglavnom preferira prirodan izgled

Karmini u takozvanoj boji mesa, a koju danas nazivaju "nude", bili su apsolutni trend u Srbiji početkom ovog veka, a čini se da ih je Megan vratila na svetsku scenu i to kraljevskom stilu.

Prednost ove nijanse je u tome što sjajno ide uz svaku odevnu kombinaciju, a što je Megan nebrojeno puta demonstrirala.

Bilo da je u pitanju gala događaj sa svetskim zvaničnicima, ležerna šetnja sa suprugom i sinom ili prijem na kraljevskom dvoru, "nude" karmin je idealan izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading