ŠTEDE: Slavne dame koje se šminkaju same

Autor:

Lifestyle

14.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove slavne dame se i za najvažnije događaje u životu šminkaju same...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt se sama našminkala na dan venčanja

Iako su im profesionalni šminkeri na raspolaganju gotovo 24 sata na dan, pojedine slavne dame gotovo da ne koriste njihove usluge, ali su zato uvek savršeno našminkane i gotovo ih je nemoguće videti u lošem izdanju.

Kada govorimo o slavnim ženama koje se šminkaju same, ne možemo a da ne pomenemo vojvotkinju od Kembridža. Naime, Ketrin Midlton toliko dobro barata šminkom da se za sopstveno venčanje, koje su posmatrali milioni ljudi, našminkala sama. Svedoci smo da je izgledala savršeno, a mejkap je preživeo sva poziranja i pozdravljanja, kao i sve vremenske uslove.

Britanska princeza svakako nije jedina selebriti žena koja se sama šminka.

Glumice su posebno vešte kada je korišćenje mejkapa u pitanju, kao i pojedine pevačice.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt Hadson kaže da bi mogla da radi kao šminkerka

Takav je slučaj sa glumicom Kejt Hadson, koja se u jednom intervjuu čak našalila da, ako joj propadne glumačka karijera, uvek može da radi kao šminkerka.

S njom bi se verovatno složila i Šakira, koja se takođe šminka sama zato što je, kako kaže, "dobra u tome, brza i jeftina".

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šakira uštedela bogatstvo na šminkeraju

Glumica Skarlet Johanson usluge šminkerki koristi samo za najveće događaje, a u bezbroj slučajeva je snimljena sa savršenim "kućnim" mejkapom, dok njena koleginica Lusi Liu čak rado deli i šminkerske savete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skarlet Džohanson sama svoj majstor

Ona u torbici uvek nosi tečni ajlajner i olovku za oči, a u jednom intervjuu je čak podelila savet koji je često spasava.

- Tečni ajlajner nosim danju, a uveče samo iscrtam unutrašnju liniju donjeg kapka - kaže glumica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lusi Liu

Celu priču oko šminkanja poprilično je pojednostavila modna ikona Olivija Palermo, koja u nemogućnosti da pronađe idealnu nijansu ruža za usne jednostavno ne stavlja ništa.

A koje još holivudske lepotice ne trebaju usluge šminkera pogledajte u galeriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading