Ledeni tretman za lice bez mitisera i bora: Praktikuje ga veliki broj poznatih

Autor: Republika

Lifestyle

10.07.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je mnogo lakše doći do blistave i sjajne kože uz tretman koji praktikuje i veliki broj poznatih dama, a među njima i Kejt Mos.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sam postupak i priprema su vrlo jednostavni. Ledeni tretman je zapravo umivanje lica ledeno hladnom vodom, a ima čak nekoliko benefita. Osim što je jednostavan za pripremu ovaj bjuti trend je i jeftin. On postaje sve popularniji tretman za lice, pa su i sve poznate dame trenutno lude za njim.

U posudu stavite hladnu vodu i veću količinu kockica leda. Svako jutro uronite lice u to i natekla koža će postati prošlost i u trenutku će postati blistavija.

Protiv mitisera u posudu sa ledom dodajte i malo kamilice. Kamilica deluje antibakterijski pa tako ublažava manje upale. Zbog hladnoće mitiseri će se skupiti i polako se povući.

Protiv podočnjaka, ujutro jednostavno umotajte kockice leda u krpu i masirajte kružnim pokretima područje ispod očiju. Tako ćete pokrenuti cirkulaciju pa će nadutost nestati.

Protiv proširenih pora, jednostavno na kratko uronite lice u vodu. Zbog hladnog šoka pore će se skupiti pa se gotovo neće videti. Pored toga, koža će dobiti lagano ružičasti ton.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading