Lični trener Dženifer Aniston otkrio kao do savršenog izgleda i zdravog organizma

Autor:

Lifestyle

13.06.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejon Azubuik, lični trener Dženifer Aniston, dobija mnogo pitanja od svojih pratioca na Instagramu o tome kako uspeva da tako izvaja tela svojih klijenata. Ono što najviše interesuje njegove pratioce je kako da telo napune “gorivom” koje im je neophodno za vežbanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer Aniston

Savet koji je dao i Dženifer i ostalim klijentima je: ne razmišljajte o tome šta ćete da jedete pre vežbanja, već razmišljajte o tome kako da dobro tretirate vaše telo sve vreme. To znači da dovoljno spavate, uključujući dosta zdravih ugljenih hidrata, unosite proteine, lisnati zeleniš i povrće i hidratacija, hidratacija, hidratacija, ...

- Uobičajena zabluda vezana za hidrataciju jeste da trebate da osetite žeđ da biste pili vodu i onda popijete toliko vode dok se ne osetite punim. Ali ako popijete litar vode pre tremninga, samo ćete se osećati tromo i otečeno sve vreme. Umesto da planirate pred trening trebalo bi da pijete vodu konstantno tokom dana, savetuje on.

On savetuje unos zdravih masti kad god je to moguće.

- Ja volim avokado, ulje kokosa, losos, riblje ulje i sve što ima u sebi zdrave masti. Ja se držim recepta 1,7 do 2 grama proteina po kilogramu moje težine kako bi podržao izgradnju mišićne mase, rekao je on.

Oko jedan sat pre aktivnosti on uzima kašiku kikiriki putera, pola banane i malo hleba. To mu pomaže da izdrži trčanje i to mu je instant gorivo koje mu je potrebno za trening.

- Potrebno je da probate svašta nešto kako biste videli šta vam odgovara. Zapisujte koju hranu unosite u toku dana i to pre vežbanja. Upisujte kada ste se i kako osećali tokom tog perioda. Hrana može da vam padne veoma teško i zbog toga što se niste lepo naspavali, dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading