Boja kose kao kod Dženifer Aniston: Poznati frizer otkriva kako da postignete savršenu nijansu vlasi

Autor: tportal.hr

Lifestyle

02.06.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održavanje kose leti jedan je od izazovnih ciljeva, zbog čega nam Majkl Kanale, frizer poznatih glumica Dženifer Aniston i Kejt Hadson, otkriva nekoliko saveta kako održati savršenu nijansu boje kose tokom letnjih meseci.

RepublikaFoto: facebook.com/JennJoannaAniston
Dženifer Aniston

On otkriva kakve zahteve holivudska glumica Dženifer Aniston ima kada je u pitanju boja njene kose. 

- Rad sa Dženifer je vrlo jednostavan. Ma koju boju želimo, uvek se vraćamo prirodnom izgledu, ona najviše voli peščane tonove - rekao je Kanale. 


Što se Kejt Hadson tiče, omiljenoj junakinji romantičnih komedija frizer je održavao boju kose i tokom trudnoće. 

 - Imala je vrlo kratku kosu i na njenoj prolećnoj frizuri samo smo prosvetlili vrhove, koji su se jako dobro uklopili. Upotrebio sam posebnu tehniku češljanja, sa nanosima boje daleko od korena kose, jer je glumica bila trudna - kaže Majk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got hair! ?

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Mar 12, 2019 at 4:51pm PDT

Hvaljeni frizer je ženama dao nekoliko saveta za održavanje boje kose tokom leta. 

 - Izbegavajte upotrebu vrućih alata za oblikovanje kose, kao to su pegle, figaro ili fen, na visokoj temperaturi. Kad god ste u mogućnosti, pustite da se kosa prirodno osuši. Koristite proizvode za hidrataciju kako se kosa ne bi dodatno sušila zbog letnjih vrućina i, naravno, preparate namenjene farbanoj kosi -  kaže on, dodajući da je treba zaštititi šeširom ili kapom tokom dana. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer voli peščane tonove

Što se tiče odabira savršene nijanse, Kanale daje jedan koristan savet. 

- Pogledajte kakav vam je podton. To je najbolje da proverite na ručnom zglobu. Ako je vaša vena plava, obično su hladne nijanse za vas, a ukoliko su zelene, odgovaraće vam zlatne ili tople boje. Tako svojim klijentkinjama određujem kakvi bi joj pramenovi odgovarali kada se odluči da osveži postojeću boju - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading