3 zlatna saveta Adriane Lime: Vodite računa o ovim stvarima, ako hoćete da vam zavide na izgledu

Autor: Republika

Lifestyle

30.05.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adriana Lima otkriva tri tajne savršenog izgleda i lepote.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adriana Lima

Ona ima 37 godina i zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od dvadeset godina. Već na početku svoje manekenske karijere usvojila je tri osnovna pravila za dobar izgled, a nedavno je odlučila da ih podeli sa fanovima.

Adriana otkriva da redovno vežba jer smatra da nema jednostavnog rešenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvaja bar 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu.

- Nekad se bavim boksom, to je veoma zabavan sport koji pomaže u zatezanju celog tela. Ali savetujem svima da pronađu nešto što im se sviđa i da se pokrenu - kaže Adriana.

Osim toga, svesna je da je ishrana veoma važna za dobar izgled i kaže kako ona svoj dan započinje napitkom koji podstiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savetovala napitak od avokada s malo meda i vode. Taj napitak joj podiže energiju, a njen metabolizam radi kao sat.

Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adriana savetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvek imati vode, a u posudici uvek nosim sveže voće.

Isprobajte i vi ova tri zlatna pravila i zasijajte kao Adriana Lima!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading