Kako da besprekorno nanesete bronzer ako imate svetliji ten?

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

25.04.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osobe svetle puti svaki put, pred nanošenje make up-a, suočavaju se sa svojevrsnim izazovom. Upravo zbog specifičnosti celog procesa šminkanja, važi mit o tome kako osobe svetle puti moraju zaboraviti na bronzer kada je njihova make up rutina u pitanju, međutim, ako znate kako da nanesete bronzer, tako da on na vašem svetlom tenu izgleda prirodno, ništa nije nemoguće!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kao i kod svakog make up proizvoda, poenta je u odabiru adekvatnog bronzera, koji odgovara vašem tenu. Kada imate svetao ten, potrebno je da odaberete bronzer, koji potpuno prirodno odgovara koži vašeg lica, dakle najviše dve nijanse tamniji od vaše boje kože.

Najbolje će vam pristajati bronzeri ružičastog podtona, koji će se prirodno stopiti sa bojom vaše kože.

Važno je da bronzer nanesete mekšom četkicom, kako biste ga ravnomerno nanerli i lepo izblendali i kako bi sve izgledalo prirodno i uredno. Otresite proizvod sa vrha četkice i što preciznije ga nanesite na jagodice i ivice brade.

Osobama sa svetlim tenom preporučuju se bronzeri u kamenu, jer imaju nešto prirodniji finish od kremastih proizvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading