(VIDEO) Šta je sa obrvama?! Izašla iz salona, nije ličila na sebe

Autor: Republika

Lifestyle

19.04.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmi Ledbeter (42) od rođenja ima slabe, gotovo providne obrve, pa je bila presrećna kad je od ćerki na poklon dobila vaučer za trajno iscrtavanje obrva najnovijom mikroblejd tehnikom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podvrgla se ovom bolnoj proceduri, koja se, zapravo, svodi da tetoviranje vrlo tankim iglama, sa idejom da iscrtane linije deluju baš poput prirodne dlake, jer - sve za lepotu. 

Rezultat je, međutim, bio šokantno poražavajući. Kad se pogledala u ogledalu, doživela je šok, jer su na njenom licu bile - četiri obrve! 

Očajna žena, kako "San" (The Sun) prenosi, samohrana majka troje dece, danima nakon tretmana nije od sramote htela da izađe iz kuće, a kako nesreća nikada ne ide sama, priča ona, nakon što ju je ugledao, njen dotadašnji momak rešio je da je ostavi. 

Malo je reći da je unesrećena Džejmi zažalila što je tog dana kročila u salon lepote. Usledio je niz korektivnih, a veoma skupih tretmana kojima se podvrgla kako bi izgled obrva vratila u pređašnje stanje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading