ŽENSTVENO: Revija Suzana Perić u Skupštini grada Beograda

Autor:

Lifestyle

14.04.2019

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kreatorka Suzana Perić predstaviće novu kolekciju "Budoar" 21. aprila u Skupštini grada Beograda u okviru manifestacije "Dani Beograda".

RepublikaFoto: instagram.com/suzanapericofficial
Suzana Perić će u okviru manifestacije Dani Beograda prikazati kolekciju za proleće-leto 2019

Raskošne haljine prvi put počinju da ističu ženstvenost lepšeg pola u visokom i kasnom srednjem veku, za koji se vezuje i pojava budoara, ženskog kutka za oblačenje i doterivanje. U nameri da svojim novim kreacijama za proleće i leto vešto, maštovito i originalno istakne ženstvenost, modna dizajnerka Suzana Perić inspiraciju je pronašla upravo u detaljima ovog ženskog kutka, a kolekciju je nazvala "Budoar".

Nova kolekcija za proleće leto pod nazivom "Budoar“ ističe lepotu žene. Kolekcijom preovladavju haljine od najnežnije čipke i svile. Poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke. Lepršavost i prozračnost kolekciji daju modeli od tila i šjlokica, kao i svilene bluze sa mašnama, a sve to prošarano nežnim pastelnim nijansama.

Ženstveni krojevi se kroz "Budoar"  vraćaju na velika vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading