(FOTO) Što frizer može da te uništi, to ne može niko! Platila je 9.000 šišanje, a sad zbog toga ne sme na ulicu da izađe

Autor:

Lifestyle

31.03.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rejčel se na Fejsbuku požalila da je nakon provedena četiri i po sata kod frizera izašla s "najgorom frizurom koju sam imala u svojih 20 godina", a da stvar bude gora platila ju je 9.000 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rejčel Vajt koja radi kao poštar u Londonu tvrdi više ne može da radi svoj posao nakon što joj je frizerka uništila kosu.

Za Dejli mejl je otkrila da nije mogla da veruje kako joj izgleda kosa posle šišanja jer je pretpostavila da ne može izgledati toliko loše posle toliko vremena provedenog u salonu.

Kad je došla kući pogledala se i ispostavilo se da i te kako može.

- Samo sam tražila da mi skrate kosu pa nisam očekivala velike promene. Moja rođaka kad me je videla, rekla mi je da odmah nađem način da pogledam kako frizura izgleda pozadi - kaže ona.

Frizura izgleda kao da ju je šišalo dete od pet godina.

- Pokušale samo da je sredimo, ali nikako nije uspevalo - dodala je Rejčel.

Fotke frizure je objavila na Fejsbuku i tagovala salon u kojem se šišala kako bi upozorila druge da ne ponove njenu grešku.

- Ponudili su mi da dođem i da mi besplatno poprave štetu, ali nisu se izvinili i nema šanse da nogom kročim u taj salon - rekla je Rejčel.

Posetila je drugi frizerski salon u blizini gde su joj popravili frizuru, ali morala je žrtvovati oko sedam centimetara kose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading