Tri proizvoda za lepotu koja vam zaista nisu potrebna!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

29.03.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beauty svet se širi vrtoglavom brzinom, pa tržište svakodnevno postane bogatije za barem jedan proizvod više. Nije ni čudo što se svaka naša poseta drogeriji završi sa neočekivano visokim računom, međutim, često našu shopping korpu napunimo i onim beauty proizvodima, koji nam zaista nisu potrebni, možda čak iz čiste znatiželje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Redovna i kvalitetna nega, trebalo bi da bude beauty prioritet svake od nas, ali to ne znači da moramo isprobati svaki proizvod koji se na tržištu pojavi. Bolje je da taj novac uložite u proizvod, koji će vam zaista pomoći da se lepše osećate, a da tako i izgledate.

Postoji spisak beauty proizvoda, koji vam zaista nisu potrebni, a mi smo za vas izdvojile samo neke od njih.

1. Kreme za predeo vrata i dekoltea

Koža vrata i dekoltea, veoma je tanka i zahteva negu, jer je to prvo područje, na kome će naše godine ostaviti vidljiv trag, ali to ne znači da morate kupovati proizvode, koji su posebno specifikovani za ovaj deo tela. Neophodno je da kožu vrata i dekoltea svakodnevno hidrirate, ali to možete uraditi i sa dnevnom kremom, koju koristite za svoje lice, potrebno je samo da kremu umasirate, laganim pokretima odozdo na gore, kako biste što bolje hidrirali, ovu osetljivu regiju.

2. Peel off maska za lice

Koliko puta ste pogledali neki beauty tutorijal i pomislili da i vi morate da isprobate crnu peel off masku za lice. Skidanje ove maske može biti zabavno i pružiće vam osećaj zatezanja i svež izgled kože lica, ali nećete videti očekivan efekat potpuno očišćenih pora i mitisera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

3. Pene za depilaciju, namenjene ženama

Kada su proizvodi za depilaciju i brijanje u pitanju, mnogima su pene omiljeni proizvod. Međutim, osim u ambalaži i ceni, gotovo da ne postoji nikakva razlika između muške i ženske pene za brijanje, tako da, ako kupujete ovaj proizvod redovno, slobodno možete odabrati i onaj namenjen muškarcima, jer je sadržaj bočice isti, a cena znatno jeftinija.

Ukoliko pokušate da racionalno ulažete u beauty kupovinu, verovatno ćete ubrzo uštedeti novac za paletu senki o kojoj maštate već mesecima, a koja će svakako biti neuporedivo bolja investicija, od bespotrebnih, a primamljivih beauty proizvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading