SRPSKA DIZAJNERKA NA INTERNACIONALNOM SAJMU MODE: Irena Grahovac očarala Istanbul

Autor:

Lifestyle

31.01.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska modna dizajnerka Irena Grahovac bila je specijalni gost na internacionalnom sajmu mode "LeShow" održanom u Istanbulu krajem januara. U pitanju je sajam kože i krzna sa dugom tradicijom.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Irena Grahovac

Posle više od 20 izdanja u Moskvi, "LeShow" se od ove godine održava se i u Istanbulu. Irena je najavljena kao evropska zvezda modnog dizajna odeće od kože i krzna zbog njenog autentičnog modnog izraza i 25 godina uspešnog stvaralačkog rada. U Ireninom timu saradnika za Istanbul bio je i proslavljeni modni fotograf Dejan Milićević koji je slikao modele iz Irenine nove kolekcije.

Foto: Dejan Milićević
Model Irene Grahovac

- Ovo je moj prvi nastup kao samostalnog dizajnera na međunarodnom sajmu, a naročito sam ponosna što je reč o zaista velikoj i prestižnoj manifestaciji. Moj tim i ja smo ovde zaista dočekani na visokom nivou, organizacija događaja je savršena. Zanimljivo je koliko van granica naše zemlje ljudi prepoznaju mog rad i zato sam dobila status specijalnog gosta i ambasadora mode.  Pored internacionalne saradnje koju sam ranije ostvarila u Luksemburgu, Kanadi, Australiji, sada sam u pregovorima da svoj brend predstavim i na ogromnom tržištu Rusije. U maju nas očekuje i sajam „LeShow" u Moskvi – objašnjava modna dizajnerka.

Irena Grahovac je ovom prilikom predstavila kolekciju za sezonu jesen-zima 2019/2020 koja se sastoji od dve celine. U prvom segmentu su luksuzne bunde koje odišu klasičnim stilom sa tipičnim Ireninim autorskim pečatom. U drugom segmentu koji je naišao na ogromno interesovanje posetilaca i medija su punjeni šuškavci različitih  formi - od onih ukrojenih koji prate liniju tela, do predimenzioniranih. Jedan deo modela je urađen sa skrivenim kopčanjem, a drugi sa ukrasnim rajsferšlusima koji omogućavaju da model bude rasklopiv. Postoje i dvoslojni modeli koji su kombinacija mantila i prsluka i sve se može nositi kako zajedno, tako i odvojeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading