JOŠ KORISNIH TRIKOVA: Kako da brzo osušite lak na noktima bez leda i frižidera?

Autor: mondo.rs

Lifestyle

27.01.2019

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno je dosadno kada morate da provedete pola sata bezmalo ne pomerajući se da bi se lak na noktima osušio. Kao po pravilu, dok čekate da se lak osuši, obično vas nešto zasvrbi, pa biste da se počešete ili nešto slično, i eto ogrebotine na laku. Srećom, postoje načini da vam se lak brže osuši...

RepublikaFoto: pixabay.com

Fen za kosu

U nekim salonima se koriste mali ventilatori da bi se ubrzalo sušenje, ali isto možete da postignete fenom za kosu – samo uključite hladan vazduh.

Toplota sprečava lak da se stegne, zato će ovaj hladan vazduh iz fena biti od pomoći u sušenju.

Sprej

Jedna od opcija je i da kupite sprej za brže sušenje laka koji jednostavno naprskate i lak je suv za nekoliko minuta.

Tanak sloj

Umesto jednog ili dva deblja sloja laka, na nokte nanesite tri tanka sloja, i pustite svaki sloj da se nekoliko minuta osuši pre nego što nanesete sledeći. Možda će vam ovako trebati malo duže vremena da nanesete lak na nokte, ali će se brže osušiti.

Završni sloj za brže sušenje

Sušenje možete da ubrzate i tako što ćete kupiti neki od završnih slojeva koji pomažu brže sušenje laka. Ovi proizvodi štite lak, tako da će vam verovatno i duže trajati na noktima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading