GALERIJA: Održan "Magic Night" u Vrnjačkoj Banji

Autor:

Lifestyle

26.12.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaesti "Magic Night" održan je ovog vikenda u Vrnjačkoj Banji u hotelu "Zepter". Bogatim modnim programom sastavljenim od četiri revije domaćih dizajnera prisutnima je bila ponuđena inspracija kako da se obuku i stilizuju za najluđu noć.

RepublikaFoto: Promo
Ivon Jafali i Ivana Stanković činile su voditeljski par

Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić koja je vanvremenskim komadima i dobro odabranom muzikom predstavila je svoju kolekciju pod nazivom "Skin".

Nakon toga usledila je revija modne kuće "Allegra" kreatorke Tanje Šepić. Ono što je bilo interesantno jeste da su modeli kao modne aksesoare nosili upravo Tesla Light Wear naočare kompanije Zepter. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa i visokoenergetskih zračenja. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.

RepublikaFoto: Promo
Model kreatorke Tanje Šepić

Modna kuća "Balextra" takođe je imala priliku da predstavi svoju sofisticiranu kolekciju našoj publici, a kao šlag na tortu revija Bate Spasojevića zatvorila je ovu menifestaciju sa velikim stilom. "Hero Icons 2" kolekcija, koja je napravila veliki "bum" u javnosti inspirisana je jakim ličnostima iz okruženja, ili osobama herojima i ikonama iz nekog drugog perioda ili epohe. Ljudima koji su načinom svog života i vizuelnim identitetom ostavili trag i obeležili jedno vreme u kome su živeli i stvarali.

Pored zvaničnog programa učesnici Magic Night-a imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke banje kao i vinariju Grabak gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika.

Na ovom putovanju u carima Vrnjacke Banje uzivali su Aleksandar i Jelena Gajsek,Aleksandar Gajovic sa suprugom Tanjom,Vesna Jugovic,a Magicnu noc kao voditeljski par zacinile su Ivana Stankovic i Ivon Jafali.

U galeriji ispod pogledajte kako je protekao "Magic Night".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading