Meso i mlečni proizvodi NISU NEZDRAVI, a OVA količina može da nam produži život

Autor:

Lifestyle

10.09.2018

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meso i mlečni proizvodi nisu toliko loši po naše zdravlje tvrde stručnjaci i daju nam optimalnu količinu tih namirnica koje mogu da nam produže život, a ne skrate kao što to tvrde mnogi blogeri, fitnes "trenerke" i treneri.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ford je bio na dnu reke, na sreću putnici su preživeli

Iako su meso i sir prvi na udaru, sve više se vraćaju na jelovnike zdrave ishrane, a iako verovatno nijedna Instagram fitnes zvezda ne preporučuje ni meso ni sir izgleda da ljudi koji ih konzumiraju u optimalnim količinama žive duže.

120 grama neprerađenog crvenog mesa i jogurt, čaša mleka i malo sira dnevno daju najbolje rezultate, pokazala je studija Univerziteta MekMaster u Ontariju

- Ovo istraživanje uključivalo je crveno meso i mlečne proizvode. Rezultati su iznenađujući. Ako se unosi optimalna količina crvenog mesa i mlečnih proizvoda, rizik od prerane smrti pada za čak 25 odsto, rekao je profesor Endru Mente.

Istraživanje je pokazalo da mlečni proizvodi i crveno meso dobro utiču na zdravlje srca i krvnih sudova, a slične rezultate daje i konzumiranje belog mesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading