DORUČAK KOJI TOPI KILOGRAME! Ukusan je i spreman za 5 minuta

Autor:

Lifestyle

20.07.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan jutarnji obrok uz koji ćete uneti hranljive stvari, ali i smršati!

RepublikaFoto: pixabay.com

Stručnjaci stalno ističu da je doručak najvažniji obrok, te da oni koji žele da smršaju nikako ne treba da ga preskaču jer će zapravo postići suprotan efekat.

Mnogi, ipak, izostavljaju jutarnji obrok jer ne stižu da jedu ili ih možda mrzi da "petljaju" i pripremaju doručak, ali mi vam donosimo recept koji je toliko lak i brz da nemate baš nikakav izgovor da ga ne probate. Osim toga, najbolje je da ovaj smuti pripremite uveče, dakle unapred, kako bi sastojci međusobno delovali i dali željeni efekat.

Sastojci:

Tri decilitra nemasnog jogurta ili kefira

Kašičica mlevenog semena od lana

Kašičica kakaa u prahu

Dve kašičice zobenih pahuljica

5-6 suvih šljiva

Priprema:

Suve šljive prelijte jednim decilitrom kipuće vode i ostavite desetak minuta u poklopljenoj posudi. Zobene pahuljice, mleveno seme lana i kakao stavite u posudu, prelijte jogurtom ili kefirom i dobro promešajte.

Natopljene suve šljive sitno iseckajte ili izblendirajte, pa dodajte ostalim sastojcima. Ostavite u frižideru i ujutro vas čeka spreman, zdrav i ukusan doručak, koji će očistiti telo od toksina, podstaći probavu i pomoći da za mesec dana smršate tri do pet kilograma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading