MOĆAN NAPITAK PROTIV MALOKRVNOSTi I ZA POVRAĆAJ ENERGIJE! Ukusan i jeftin!

Autor: Republika

Lifestyle

15.06.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se često osećate malaksalo i potrebna vam je više energije, u ishranu uvrstite ovaj napitak koji će vam pomoći da se oporavite.

RepublikaFoto: pixabay.com

Nedostatak energije često je posledica malokrvnosti koju možete pobediti uz pomoć cvekle, moćne namirnice koja ovaj smuti pretvara u pravu malu energetsku bombu.

Nemojte se plašiti zemljanog ukusa sveže cikle koji mnogi ne vole, jer će njega zamaskirati ostale namirnice koje se nalaze u napitku. Sočne trešnje, maline, slatka banana i limun pobrinut će se za fin ukus smutija.

SASTOJCI ZA 1-2 OSOBE:

- pola banane
- 1 mala sveža cvekla
- 1 šaka trešanja
- 1 šaka malina
- 1 mala šargarepa
- sok od pola limuna
- 2 dcl hladne vode

PRIPREMA NAPITKA:

U blender ili aparat stavite bananu, dodajte opranu cveklu narezanu na sitnije kockice, oprane maline, trešnje očišćene od koštica, mrkvu narezanu na manje komade, limun i vodu. Sve dobro blendajte dok ne dobijete homogeni napitak. Ako ga dodatno želite rashladiti, dodajte u njega par kockica leda. Popijte dok je sveže.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading