NOVA POPULARNA DIJETA! Svakog dana treba da jedete mnogo supe, caka je u tome od čega je ona

Autor: Republika

Lifestyle

01.02.2021

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već za nedelju dana trebalo bi da vidite rezultate!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dijeta sa supom od kupusa je popularna dijeta za mršavljenje. U ovoj dijeti morate imati puno supe od kupusa tokom 7 dana. Ako razmišljate da probate ovu dijetu, za vas imamo brz i lak recept supe od kupusa. 

Dijeta sa kupusom služi za kratkotrajno mršavljenje i da u roku od 7 dana jedete što više supe od kupusa. Ova supa je efikasna u gubljenju kilograma tako što ograničava unos kalorija. Sadrži malo više hranljivih sastojaka, pa bi možda trebalo da uzmete i nekoliko multivitamina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dok se pridržavate ove dijete, dozvoljeno uzimati i drugu hranu sa manje kalorija. Šećer i hranu poput pečenog krompira, kukuruza, banana itd, treba izbegavati tokom prva 3 dana. Evo jednostavnog recepta za pravljenje supe od kupusa kod kuće ako razmišljate o isprobavanju ove dijete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Priprema: 

Usitnite povrće, uključujući šargarepu, zelenu papriku, luk, paradajz, pečurke, kupus i celer na kockice. Uzmite malo ulja u duboku posudu i dodajte luk. Dinstajte ih na jakoj vatri dok ne postanu zućkaste. Zatim dodajte iseckanu šargarepu, paradajz, pečurke, zelenu papriku, kupus i na kraju celer.

Dodajte 6-7 šolja vode u posudu i pustite da proključa. Smanjite temperatutu na srednju i pustite povrće da se kuva.

Kuvajte dok povrće ne postane mekano i mekano, tj. jedno 30-45 min. Za povrće možete dodati i ono koje sadrži malo skroba poput spanaća ili boranije.

Za začin dodajte malo soli i crnog bibera u prahu. Takođe možete da dodate začine poput čili pahuljica ili začinskog bilja poput peršuna da biste dodatno poboljšali ukus supe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading