NOVI "LEK" PROTIV KORONE DOKTORA NESTOROVIĆA: Nema boljeg medikamenta recepta MOJE BABE!

Autor: Republika

Lifestyle

04.11.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović je otkrio da svoje zdravlje održava primenjujući recept svoje babe, pa čak i kada je korona u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

On kaže da se taj "recept" pokazao u praksi kao veoma dobar, bar kad je on u pitanju.

– Ona mi je govorila: "Svako jutro, čim ustaneš uzmi slatko, popij kafu, pa rakijicu". Objasnila je da se slatko uzima da se sve bakterije skupe oko slatkog, kafu da bakterijama zamračiš, da ne mogu da pobegnu u mraku, a onda ih potamaniš rakijicom – objasnio je doktor Branimir Nestorović .

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deki

04.11.2020 14:57

Virus evo kako smo u kontaktu od aprila kao i svaki za tri meseca izgura svoj potencijal i stagnira, predje u sezonski.. ovi kazu da ima puno zarazenih, brzo se siri pa onda je u tom slucaju njegova virtuelnost brza i skracuje se period stagnacije, ne 3 nego 1 mesec.. Kon je sam rekao da skoro 30 posto populacije prelezalo, a to zvanicno, nezvanicno vise, a sada poslednjih 2 meseca gde ima po 5, 6 puta vise dnevno mi smo premasili i 70 posto, vise projurio i manje mrtvih nego sto se ocekivalo.. e sad ako je stvarno bio virus pandemiji je kraj, ako su testovi nepouzdani onda ima da se vrti nanovo i nanovo gde ce premasiti i broj stanovnika.. ne mozemo gledati spanski grip, tada su se ljudi 30 do 50 puta manje kretali i bili u kontaktu zato je virtuelnost bila par godina, ovde u danasnje vreme moze se meriti u mesecima pa cak i danima.