(RECEPT) Najsočniji ručak iz rerne: Piletina punjena kajmakom i spanaćem!

Autor: mytastypot.com, Republika

Lifestyle

09.10.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Recept koji će vam svi tražiti!

Foto: youtube.com/My Tasty Pot
Foto: Ilustracija

Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.

Sastojci:

  • 3 parčeta pilećeg belog mesa
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

 

 

 

Za punjenje:

  • 150 g A la kajmak (ili sirko)
  • 1 kašika majoneza
  • šaka spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk
RepublikaFoto: Photo by Dane Deaner on Unsplash
Foto: Ilustracija

Priprema:

Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading