POKLANJAMO SRPSKI KUVAR: Spremite se za avanturu, polazimo na kulinarsko putovanje širom sveta

Autor:

Lifestyle

06.08.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Srpski kuvar" u kome možete pronaći pregršt ukusnih recepata.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog kuvara za 7. avgust 2020. godine

Za vas smo pripremili neobično kulinarsko putovanje oko sveta preko koga ćete upoznati ukusna jela sa različitih meridijana. Spremite se i pođimo zajedno u avanturu.

Za one koji vode računa o svom zdravlju otkrivamo recepte za sokove sa šargarepom. Napici koji će vas osvežiti i sačuvati vid i srce.

Aronija je bobičasto voće koje predstavlja jedan od najjačih antioksidanasa u prirodi. Brojni su zdravstveni benefiti konzumacije, a u našem dodatku saznajte i kako da od aronije napravite zdrav i ukusan džem.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih recepata možete pronaći u dodatku "Srspki kuvar", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading