Lako i jednostavo: Napravite grčku picu po recepturi holivudske glumice!

Autor:

Lifestyle

31.05.2020

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pica je već stotinama godina omiljeno jelo gotovo svakog kućanstva. No, kada se omiljeno jelo spoji s omiljenim holivudskim licem Dženifer Aniston - to znači dobitnu kombinaciju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nije tajna kako je glumica veliki gurman, a to potvrđuje i njen recept za grčku picu.

- Ova zdrava verzija italijanskog specijaliteta, odlična je za mame koje svoju decu žele da "prevare" da pojedu nešto zdravo, ali i za odrasle koji imaju isti problem - priznala je glumica koja, sudeći po njenoj zavidnoj figuri, zaista zna šta govori.

Sastojci:

  • testo za picu (možete napraviti sami ili kupiti gotovo) Pogledajte ovde kako.
  • sos od paradajzašaka mocarela sira, 2 iseckane paprike, 2 kašičice maslinovog ulja, pola naseckanog luka, 2 šake rukole, 1 šaka crnih maslina, 1 režanj belog luka, 1 limun 

Priprema:

Pećnicu zagrejte na 220 stepeni. Rasprostrite testo na pleh za pečenje. Prelijte ga maslinovim uljem, a zatim i sosom od paradajza. Na to rasprostrite luk, rukolu, sir, crne masline, paprike i beli luk. Pobrinite se da se rerna zagreje pre nego što u nju stavite picu. Kako bi testo bilo gotovo, mora se peći minimalno 15 minuta. Na kraju, dodajte delove limuna (ali, to je po izboru).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading