Poklanjamo "Srpski kuvar": Ukusne musake iz rerne kojima nećete moći da odolite

Autor:

Lifestyle

28.05.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Srpski kuvar" u kojem možete pronaći brojne ukusne recepte koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Srpski kuvar za 29. maj 2020. godine

Za ovaj broj pripremili smo vam recepte za ukusna jela iz rerne. Tu su različite varijacije musake koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Ana Ćubela za vas predlaže hrono obroke koji će vas učiniti sitim i zdravim. Isprobajte list sa krompirom i uživajte u egzotičnom ukusu ovog jela.

Iako je uživanje u hrani jedno od najlepših osećanja, previše unetih kalorija izaziva gojaznost koja može biti opasna za zdravlje. Zato za vas predstavljamo ukusne obroke od samo 250 kalorija kod kojih nećete ni primetiti da jedete nešto dijetalno.

Namirnica koju vam predstavljamo u ovom broju predstavlja pravu riznicu zdravlja i vitamina. Reč je o zelju, čiji specifičan nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Isprobajte naše predloge i prepustite se preukusnim obrocima koji su blagotvorni za naše telo.

Sve ove recepte možete pronaći u dodatku "Srpski kuvar" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading