Znate za ovo jelo, a brzo se sprema: Leskovački ražnjići prste da poližeš!

Autor: Stvar ukusa

Lifestyle

20.01.2020

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovac je poznat po svojim odličnim mesnim jelima sa roštilja. Isprobajte ove ražnjiće i nećete zažaliti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sastojci:

600-700 g svinjskog mesa (file)
250 g crnog luka
1 kašika ulja
so
biber

Priprema:

Meso isecite na manje komade i nanižite ih na drvene ili metalne štapiće. Začinite (posolite, pobiberite i premažite uljem) i stavite u frižider da meso upije sve. Ražnjiće pecite na ploči ili rešetki roštilja i to sa obe strane. Poslužite na toplom tanjiru uz seckani crni luk, a možete i prilog po volji da servirate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading