Suzana Perić u restoranu kod "Dvoglavog orla" kuva za vas: Vegetarijanski tanjir prepun energije!

Autor: Republika

Lifestyle

05.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se vikend! Rođaci vam dolaze u posetu? Takva prilika iziskuje bogatiju trpezu od uobičajene. Ako vam je ponestalo ideja šta biste mogli da pripremite, Srpski telegraf vam svakog petka poklanja dodatak "Srpski kuvar" gde ćete pronaći pregršt zanimljivih recepata, kako slanih specijaliteta, tako i preukusnih slatkiša.

Mnogi su poludeli za hrono ishranom, pa vam u ovom broju donosimo nekoliko predloga za ukusne obroke koji poštuju pravila ovog režima. Pored toga, za dobro varenje potrebno je da se redovno na trpezi nađu i zdrave supe - mi imamo proverene recepte koji će vas očarati!

Osim toga, nismo zaboravili i da je period ostavljanja zimnice... Moderne domaćice nemaju mnogo vremena, ali žele najbolje za svoju porodicu kada je hrana u pitanju zato vam otkrivamo praktične recepte za džemove, slatka od raznovrsnog voća i marmelade.

Koje okupljanje može da prođe bez poznatog italijanskog specijaliteta koji smo apsolutno prisvojili?! Nekoliko novih i neobičnih predloga za picu će biti idealni da izađete iz šablona i probate nešto drugačije.

U ovom broju, dizajnerka Suzana Perić otkrila je svoj recept za lagani obrok prepun energije. 

I na kraju, kako zdravlje na usta ulazi, saznali smo i koje to namirnice leče doasnu kandidu, ali i kako povrće može da bude vaš najjači saveznik u održavanju vitke figure i dobrog zdravstvenog stanja.

O svemu ovome čitajte u dodatku "Srpski kuvar"...

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading