Ne uspevaju vam dijete? Saznajte kako de se trajno oslobodite kilograma

Autor: mondo.rs, Republika

Lifestyle

14.06.2019

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keto, peganska, dash, na bazi kupusa, petodnevna, povremeni post, nema dana da ne čujete za neku novu dijetu. Mnoge ste i sami probali, ali niste zadovoljni rezultatima. Zato iznova i iznova tragate za onom koja će skinuti višak sa vaših bokova, butinama ili stomaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

REŠENJE ZA VIŠAK KILOGRAMA?

I tako se začarani krug gladovanja i prejedanja nastavlja. Rezultat: usporili ste metabolizam , niste izgubili kilograme, a kada se pogledate u ogledalo niste zadovoljni svojom siluetom.

Zato prekinite sa tim začaranim krugom. Rešenje vam je ispred nosa. Da biste uspešno izgubili kilograme, dovoljno je da smanjite porcije i da uvedete redovnu fizičku aktivnost.

BEZ ODRICANJA

To znači da nema odricanja, nema zabranjenih namirnica. Ključ je u umerenosti i izbalansiranosti. Ukoliko rasporedite hranu na više manjih obroka: doručak, prepodnevna užina, ručak, popodnevna užina i večera, nećete gladovati i bićete siti tokom celog dana. Rezultati će brzo biti vidljivi, a vi zadovoljni i zdraviji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BOLJE ZDRAVLJE I LEPŠI IZGLED

Onoliko koliko ste pojeli, toliko morate i da potrošite. U tome će vam pomoći fizička aktivnost, ali ona umerena i kontinuirana. Fiizička aktivnost predstavlja svako kretanje tela koje dovodi do potrošnje energije. Šetnja, brzo hodanje, ples, vožnja bicikla, kućni poslovi, sve je to fizička aktivnost.

Brojna istraživanja pokazuju da su oni koji su fizički aktivniji zdraviji i vitkiji. Studije pokazuju da fizička aktivnost utiče na naše fizičko i mentalno zdravlje. Zato pored umerenog jela, uvedite i umerenu fizičku aktivnost. Tri puta nedeljno u trajanju od 150 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading