Okreću sve u svoju korist: Ova tri horoskopska znaka najviše lažu

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

17.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri znaka ne lažu baš čim zinu, to je istina, ali da vole da izmene istinu u svoju korist - vole, štaviše obožavaju!

RepublikaFoto: pixabay.com

Bez obzira na to da li ste pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše da znate koji horoskopski znaci imaju najviše talenta za neistinu. 

Blizanci 

Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje jer se često premišljaju. Teško im je da se drže onoga šta su rekli, pa često "ispadaju" lažljivci čak i kad im to nikako nije bila namera. 

Lav 

Lavovi su dramatični, a njihova potreba da budu u centru pažnje često inspiriše da preuveličavaju stvari. Kad to rade, samo žele da budu zanimljiviji, najčešće zato što im je istina dosadna. 

Ribe 

Prijateljski nastrojene i pune saosećanja Ribe će ponekad igrati na kartu mučenika. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati da li lažu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading