Ova dva znaka zajedno nemaju nikakve šanse!

Autor: Republika

Lifestyle

13.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje kombinacije znakova koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanju. Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe. Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dve kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Lav i Rak 

Veza ovog para nikad se ne završava dobro. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju uništi vezu. 

Jarac i Vodolija 

Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading