Veliki nedeljni horoskop: Ova 3 znaka čeka pakao!

Autor: Republika

Lifestyle

03.11.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoga u ljubavi, a nekoga na poslu očekuju neprlike - poručuje nedeljni horoskop.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

OVAN

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete imati iznenadne preokrete na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav može da dođe do neke tajneveze ili flerta sa zauzetom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju neki iznenadni problemi. Moguće je da ćete biti skloni upalama bešike i mokrćanih puteva ali da ćete biti skloni i ginekološkim/ urološkim problemima.

BIK

Niste zadovoljni poslovnim okolnostima i imate želju da menjate dosta toga. Na polju ljubavi va sočekuju svađe sa partnerom, a moguće je i da razmišljate o raskidu. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa nestabilnim stanjem na polju hormona. Možete da očekujete da ćete imati tegobe i sa kožom, promenama na koži, aknama, iritacijama.

BLIZANCI

Veliki deo poslovnih obaveza vas čini jako nervoznim i moguće je da ste pod stresom. Kada je u pitanju ljubav, konstantne trzavice sa voljenom osobom ne doprinose dobroj atmosferi. Na polju zdravlja vas očekuje veoma promenljivo stanje. Moguće je da vam je imunitet značajno oslabljen i da ste skloni brojnim problemima. Posetite lekara.

RepublikaFoto: pixabay.com

RAK

Imaćete dosta burnih preokreta na poslovnom planu ali će se na kraju sve rešiti u vašu korist. Kada je u pitanju ljubav moguće je da će neočekivano doći do novog poznanstva. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom, sa povišenim pritiskom, tahikardijom ili nek slične smetnje. Obratite se stručnjaku, kardiologu.

LAV

Moguće je da ćete rešiti da uvedete brojne promene u svoj privatni posao. Kada je u pitanju polje ljubavi, niste zadovoljni okolnostima i partner vam unosi neki nemir i nervozu. Na polju zdravlja su mogući problemi sa usporenim, otežanim varenjem, sa probavom ali i donjim stomakom, bešikom, jajnicima (kod ženskih pripadnika ovog znaka).

DEVICA

Komunikacija sa poslovnim okruženjem je napeta i mogući ste brojnim svađama. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznnastvo tokom ove nedelje ali ne i početak veze. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa otežanim disanjem, osetljiva pluća, problemi vezani za kašalj, kijavicu. Moguć je bronhitis. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

Možete da očekujete da ćete na poslu imati promene, ali je bolja zarada naglašena. Kada je u pitanju ljubav tokom cele nedelje vas prati osećaj nezadovoljstva. Na polju zdravlja vas očekuju hornični problemi sa urogenitalnim traktom i hormonima. Tokom ove nedelje može da bude i nekih tegoba vezanih za osetljivo, upaljeno i crveno grlo.

ŠKORPIJA

Pokajaćete se ako sada budete donosili neke važne odluke pa je bolje da to izbegavate. Na polju ljubavi ste skloni preterivanju, pa dižete tenziju i kada nema potrebe za tim. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa stresom, nervozom, jakim glavoboljama. Pazite se udaraca u glavu i povreda glave. Oči su vam sada takođe osetljive.

STRELAC

Nestrpljivi ste da se neki poslovni problemi reše ali to se jednostavno ne dešava ono brzinom kojom biste vi hteli. Na polju ljubavi su mogući problemi sa nepoverenjem u partnera. Kada je u pitanju zdravlje, naglašena vam je slaba cirkulacija, problemi sa nogama, oticanjem, prošrenim venama, osetljivim stopalima. Moguće su i tegobe sa depresijom.

JARAC

Možete da očekujete prilično mirnu fazu bez većih poslovnih promena. Na polju ljubavi imate manje trzavice sa voljenom osobom ali ćete uspeti da ih rešite. Kada je u pitanju zdravlje tokom ove nedelje nemate značajne tegobe. Potrudite se da poradite na svom imunitetu i da povećate unos vitamina i minerala kako bi ojačali svoj organizam.

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete imati nagle i neočekivane poslovne promene, moguć je gubitak posla. Kada je u pitanju ljubav niste raspoloženi za nova dešavanja, piše astrolog Ruža Ružanović za astrousluge.com Na polju zdravlja su mogući problemi sa padovima, povredama, prelomima. Kosti su vam pogotovo osetljive. Povedite računa ako ste aktivni učesnik u saobraćaju i ako ste sportista.

RIBE

Moguće je da ćete imati neke pravne poteškoće koje će se pojaviti iznenada ali uspećete da ih rešite. Na polju ljubavi vas očekuje generalno opušteno stanje, ne žurite u nešto ozbiljno. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa povišenim holesterolom. Generalno povedite računa kada je u pitanju krvotok. Smanjite unos masne hrane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading