Porodični problemi, poteškoće i promene: OVI znaci Zodijaka će jedva čekati da prođe OKTOBAR!

Autor:

Lifestyle

07.10.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će doneti dosta haosa, promena, problema i drugih poteškoća, tako da će ovi znaci Zodijaka sa nestrpljenjem očekivati kraj meseca. Ali ne brinite, samo morate sačekati da loš period prođe, a onda će stvari postati mnogo bolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Otkrijte kojim znacima Zodijaka oktobar nije naklonjen.

Bik

S obzirom da Uran prolazi kroz vaš znak, vi ste usred neočekivanog haosa, tako da ćete osetiti velike promene u ovom periodu. Takođe, u narednih nekoliko nedelja, postoje šanse da se suočite sa intenzivnim, misterioznim i osvetoljubivim ljudima, samo zato što će Venera biti u retrogradnoj poziciji u oblasti partnerstva. Znamo da ponekad želite da budete loša devojka, ali s obzirom na uzbuđenje, ponekad to jednostavno nije vredno.

Lav

Sunce putuje kroz vašu treću kuću komunikacije, misli, braće i sestara i bliske ljude, tako da ste potpuno zaokupljeni ciljevima i obavezama. U ovoj sezoni postoje i šanse da imate neke porodične probleme. Istina je da svi imamo "smeće ispod tepiha", a sa Venerom u Škorpiji, jednostavno nemate drugog izbora osim da se suočite sa njim i na kraju "očistite". Istina nije uvek lepa, niti bi trebalo da bude - jer je istina. Drugim rečima, nemojte se bojati da kažete šta mislite.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jarac

Sezona Vage nije ništa u poređenju sa onim što ste prošli u poslednjih nekoliko meseci. Ali ova sezona će vam doneti dodatni pritisak na trenutnu situaciju. Ali nemojte paničiti, jer će se iz ovog ludila pojaviti nešto dobro – a to ćete saznati kad sezona Vage prođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading