HOROSKOP ZA 15. 9. - Ovnovi moraju da povrate izgubljeno poverenje, Ribe su pred novim početkom

Autor:

Lifestyle

14.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološka predviđanja za danas

Blizanci loša postavka planeta uticala je na to da pogrešno procenit saradnike. Međutim, na vreme ste preduzeli korake i promenili svoj tim. Sada sledi pozitivni period u poslovanju. Planete su, pak, pozitivno naklonjene Devicama kojeima se smeši početak rada na novom projektu.

Ribe koje nisu u vezi nalaze se na pragu početka nove veze, a one koje su u vezi prevazišle su probleme koji su ih mučili u poslednje vreme. Ovnovi zbog previše obaveza na poslu zapostavili ste partnere koji vam mogu prirediti ljubomorne scene. Poradite na tome da povratite izgubljeno poverenje...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading