HOROSKOP ZA 13. 9. - Blizanci ne podnose rutinu, Lavovi se zaljubljuju na prvi pogled

Autor:

Lifestyle

12.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Bikovi jedan problematičan saradnik može da naelektriše atmosferu na poslu. To će vas naterati da razmišljate da prekinete svaki vid komunikacije sa njim. Device planete su vam naklonjene na poslovnom planu i omogućavaju vam da ispunite čak i najviše ciljeve koje imate.

Lavovi danas je jako bitan dan za vas, pa čak i sudbinski. Postoji mogućnost da ćete imati jedan jako bitan sastanak sa voljenom osobom ili se zaljubiti na prvi pogled ukoliko voljenu osobu nemate. S druge strane, Blizanci osećaju zamor u vezi, a rutina im najteže pada kada se pojavi na emotivnom planu...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading