SA OVIM ZNACIMA JE ZAGARANTOVANA VRELA LETNJA AVANTURA!

Autor:

Lifestyle

22.07.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne tražite ozbiljnu vezu, nego samo želite malo da se zabavite tokom leta, ovi horoskopski znakovi će vam to i omogućiti.

Foto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes
Zodijak nam kroji leto

Strelac 

Strelčevi su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni, pozitivni i spremni gotovo na sve, s osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste da osetite i leptiriće u stomaku. Ali kada se vaša letna avantura sa Strelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture. 

Ovan 

Ovnovi ništa ne shvataju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za letnu romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učiniće vam leto puno zabavnijim jer će vas terati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš, poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj letnoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Vodolija 

Želite li avanturu s dečkom koji vam može postati i odličan prijatelj, potražite neku Vodoliju. Oni vole da upoznaju nove ljude, slušaju njihove priče, ali i neopterećeno uživaju u letnim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete da doživite strastveno veče, a već sutradan ujutro zajedno da sediti na kafi i pričate kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, tek biste onda mogle da ostanete razočarane, jer se Vodolije teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole da provode leto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mestu, pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete sve moći lako da se dogovorite te vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon leta će vas brzo zaboraviti, a to i jeste ono što tražite, zar ne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading