OVA 4 ZNAKA SU KONTROL MANIJACI

Autor:

Lifestyle

31.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje nekoliko horoskopskih znakova koji stalno pokušavaju da uspostave kontrolu nad svim stvarima koje se dešavaju njima i oko njih.

RepublikaFoto: facebook.com/Virgo Therapy
Device sve što rade rade zbog sebe ne nagrade i često drže stvari u svojim rukama

Ovo su 4 horoskopska znaka koji žele da je sve pod njihovom kontrolom.

Ovan

Oni su rođeni lideri i najbolje se osećaju kada su na dužnosti. Uvek žele da se stvari dešavaju onako kako su zamislili. Nikada ih nećete videti kao sporedne likove jer žive da budu glavni. Njihov takmičarski duh ih motiviše za sve što rade, završavaju sve najboljim rezultatima i, što je najvažnije, nikada im nije dosadno.

Lav

Njihov ego je ogroman i samo zbog toga smatraju da je njihov način obavljanja stvari jedinstven i najtačniji. Ogromno samopoštovanje im svakako pomaže da budu uspešni lideri. Njihova želja za redom i kontrolom ne potiče od njih, već zbog misli da svi drugi imaju iste potrebe. Oni su sjajni kada treba da se bore za novi posao, i bez obzira na svoj ego, koji se svaki put iscrpljuje, i dalje su uspešni u onome što rade.

Devica

Device su posvećene detaljima i obraćaju pažnju na nešto što bi drugi lako mogli prevideti. Ako nešto nije na svom mestu (kao što su zamišljali), to ih potpuno može izbaciti iz ravnoteže. Device se razlikuju od drugih znakova po tome što rade stvari tiho, bez očekivanja nagrada - samo im je potrebno lično zadovoljstvo zbog onoga što su postigli, piše zenskimagazin.rs.

Jarac

Oni ne žele da krše pravila i često su vođeni unapred određenim tokom zadatka. Imaju jasan osećaj pravde i odgovornosti, i nije iznenađujuće što ih često vidimo u prvim bojnim linijama kada nešto treba da se kontroliše. Oni su odlični šefovi i menadžeri i mogu često žrtvovati svoje slobodno vreme, ako to znači da će zadatak završiti onako kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading