PROVALJENI STE - priznajte da uživate! Ovi znakovi najviše MASTURBIRAJU

Autor:

Lifestyle

27.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masturbacija je nešto sasvim normalno što svi radimo, ne pravite se nevini. Ipak, ovi horoskopski znaci je prosto su zavisni od nje, čak i kada imaju redovan seks. Koliko god da su česti seksualni odnosi sa drugom osobom, oni jednostavno ne mogu da odole da se ne poigraju sami sa sobom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Najviše voli sam sebe da dira!

Ovan

Ovan ne bi bio Ovan kada ne bi mislio da sve najbolje radi sam, a seks je takođe jedna od tih stvari. Niko ne zna kako da rukuje njegovim vršnjakom kao što on ume.

Nemojte se začuditi da u sred vašeg ručnog rada, on preuzme akciju i pokaže vam kako se to radi. To može biti vrlo poražavajuće, ali on to ne gleda tako - on smatra da vas tako uči nekoj novoj veštini. Samo njegov način je pravi način za sve, pa i za ovo. Često će posle zadovoljavajućeg seksaulnog odnosa masturbirati, čisto da njegova bude zadnja. Ovo važi za oba pola. Čudan znak taj Ovan... 

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Iako je veliki ljubitelj seksa u dvoje,

Lav jednostavno ne može da odoli da ne miluje svoje savršeno telo. Ovaj egocentrik je toliko zaljubljen u sebe i ne libi se tu ljubav da pokaže. U stanju je satima da se mazi i više uživa u tom erotičnom dodirivanju, nego u samoj stimulaciji međunožne zone. U toku masturbiranja ne zamišlja poznate glumce ili sportiste, već mu je isključivo jedno lice u glavi - svoje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading