Ova dva horoskopska znaka je najlakše odvući u krevet!

Autor: Republika

Lifestyle

08.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nikada ne bi svrstali sebe u pohotne horoskopske znakove, istina je da osobe rođene u ova dva znaka obožavaju seksualne eksperimente i akciju u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Lav 

Rođene vođe, bez problema će vam staviti do znanja da im se sviđate, ali isto tako će odreagovati na flert. Ako osete veliku seksualnu privlačnost, pokazaće svoje zavodničke sposobnosti i uradiće sve da vas osvoje. Kada je reč o afinitetima u krevetu, Lavovi preferiraju žestok i aktivan seks i poze u kojima mogu sve da posmatraju. Veoma su strastveni i orgazmom će vas odvesti do zvezda, piše superžena. Pale se na komplimente, te ako mu uručite koji, budite sigurni da će vam zahvalnost i te kako pokazati. Odgovaraju mu Ovnovi i Vage. 

Škorpija 

Mistične Škorpije su više puta od astrologa proglašivane najseksualnijim znakom. I zaista to i jesu. Njihova tajanstvenost, magentni šarm i opasan pogled su neodoljivi mnogima, i zaista nije potrebno mnogo toga da urade kako biste svoju izabranicu odveli u krevet. Iako su veoma ekscentrični u krevetu, imaju bujnu maštu i spremni su sve da probaju, pripadnici ovog znaka vole maženje i duge poljupce. Za njih kažu da vole seks više nego bilo šta, a najviše im odgovaraju Rakovi, Bikovi, Strelčevi, ali i Ovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading