HOROSKOP ZA 21. 4. - Rakovi će prebroditi krizu, Blizancima se smeši unapređenje

Autor:

Lifestyle

20.04.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Slobodni Lavovi koji u planu imaju neko putovanje imaće mogućnost za jednu jako lepu romansu na tom putu. Nemojte olako shvatati tu vezu, mogla bi biti daleko ozbiljnija od onoga što vam se u prvi mah učini. Device koje su u ozbiljnoj vezi  razmišljaće o ozvaničenju veze. U planu su novi dom i šira porodica.

Rakovi ne očajavajte ako vam se učini da ne možete rešiti poslovne probleme koje su ispred vas. Uspešno ćete prebroditi tu krizu. Blizanci ako nemate u planu da menjate posao to se može isostaviti kao pravi način razmišljanja. Uskoro ćete biti nagrađeni unapređenjem.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading