Ovi znaci će vam napraviti OLUPINU OD ŽIVOTA ako ih RAZBESNITE!

Autor:

Lifestyle

27.03.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo ih naljutite ili im stanite na žulj, ovi horoskopski znaci će u potpunosti promentii odnos prema vama i tada ćete moći da upoznate njihovo drugo lice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan 

Vatreni Ovnovi često u svađama ne znaju da smire erupciju strasti i da kanališu negativnu energiju. Osim što su izuzetno glasni i divlji kada se naljute, oni mogu duže vreme u sebi kriti nezadovoljstvo koje kasnije može da kulmirnira. Ipak, iako dođe do okršaja, čak i najpovrđeniji Ovan neće imati želju za osvetom, već će vas samo eliminisati iz svog života. Od tada postajete njegov protivnik i neprijatelj. 

Lav

Lavovi su poznati kao prave kraljice drame, upravo zahvaljujući svom temperament. Iako obožava ljude, kao i da sklapa nova prijateljstva, Lav često ima prevelika očekivanja od osoba iz svog okruženja. Ako mu se zamerite, on će na sve načine probati da vas omalovaži, ali i da negativno utiče na vašu reputaciju. Jednostavno, on ima osvetničku crtu ličnosti i veoma teško prašta. 

 

Škorpija 

Harizmatična Škorpija u trenucima besa prži i kožu i mozak svojim otrovnim jezikom. Iako joj je potrebno mnogo da bi se naljutila, u trenucima besa postaje sarkastična i brutalna prema osobi koja ju je izazvala.. Ona uopšte nije tip koji će da oprosti i zaboravi već će svom žestinom pishički maltretirati onog na koga je ljuta. Neće se zaustaviti sve dok ne stvori emocionalnu pustoš i pravu ljudsku olupinu od te osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading